Meer resultaten voor radboud intranet

radboud intranet
 
Intranet
Van studentenleven tot studierichting Radboud Universiteit in60seconds.
De karakteristieke karmijnrode trui in de kleuren van Radboud stond wel meteen vast als hét attribuut voor de studentenpersonages. Een afgewezen schets voor een student met een grijze overjas aan bleek geschikt om als docent te dienen. ANIMATIE Uniek dankzij de animatiehandleiding. Omdat de stijl van de eerste video zo uniek was vonden we het belangrijk om de stijl van de animatie zo goed mogelijk te bewaken. Daarom werd voor Radboud een speciale animatiehandleiding opgemaakt waarin staat hoe de wereld hoort te bewegen. Zo blijft de stijl consistent en weten al onze animatoren precies hoe de Radboud-stijl eruit moet zien. Voorbeeld 1 Portal: het intranet. Voorbeeld 2 Bestuurskunde. Voorbeeld 3 Student life. Voorbeeld 4 Nieuwjaarsrede. Ontmoet het hele team. Joke van der Cruysen. Account en projectmanager. Karin van Zon. Sporten op school. in60seconds Moermanskkade 305. 1013 BC Amsterdam. 020 204 45 34.
vps
Radboud Universiteit breekt stenen voor planten op campus Stichting Steenbreek.
Intranet voor partners. Intranet voor partners. Radboud Universiteit breekt stenen voor planten op campus. In het kader van de Groene Week gaan de Radboud Universiteit RU en het Radboudumc woensdagmiddag 8 mei op twee locaties op de campus, voor het Linnaeusgebouw en bij het Radboudumc, straatstenen vervangen door groene perkjes.
Intranet monitor: Intranet wordt steeds socialer Marketingfacts.
Naast deze twee middelen zijn ook het forum en de weblog veelgebruikte communicatiemiddelen op het intranet. Het intranet is op dit moment een belangrijke ingang naar de digitale werkplek, al zijn er complementaire programmas in opkomst die zich richten op de punten waar intranet te kort schiet, zoals de taakgerichte interne communicatie. De digitale werkomgeving is steeds meer een must aan het worden aangezien werknemers verlangen plaats en tijdonafhankelijk te werken. Daarnaast wordt het sociale aspect van interne communicatie steeds belangrijker. Online contacten leggen en informatie uitwisselen zijn, evenals voor externe communicatie, sleutel aspecten voor interne communicatie. Dit artikel is onderdeel van een redactionele samenwerking met Projectplace over Het Nieuwe Werken. het nieuwe werken. Mis helemaal niets met onze nieuwsbrief. Julian Leijser, Marketingfacts. Julian Leijser studeert Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Universiteitskrant Nijmegen alleen nog op intranet DUB.
SRON Latest news to intranet site.
Het bestuur van de institutenorganisatie van NWO heeft Miriam Luizink per 1 oktober benoemd tot directeur van NWO-I. Zij zal samen met de ook recent benoemde directeur bedrijfsvoering, Jan van der Boon, aan de hand van het nieuw vastgestelde besturin.
Opvragen Advies op Maat voor abonnement.
Voor Advies op Maat logt u hier in op een speciaal voor de Radboud Universiteit ingericht portaal. Gebruikersnaam en het wachtwoord vindt u op RadboudNet, het intranet van de RU. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met TCO Mobydesk: 088-233 3002.
UMC St Radboud InterimIC.
Het UMC St Radboud zocht een interim manager voor haar afdeling ICT. In die tijd 2008 werd de ICT organisatie onderdeel van het Service bedrijf. De inbedding in het Service bedrijf en de reorganisatie is een groot deel van de opdracht.
Radboud UMC: webdesign, UX design, visual design.
Vraag: Ontwikkel een aantal websites een intranet portaal en een film voor verschillende onderzoeksafdelingen binnen het Radboud UMC Oplossing websites: Na het zorgvuldig inventariseren van specifieke wensen van de opdrachtgever is voor de websites een design gemaakt dat naar volle tevredenheid aansluit bij de functionaliteit.
Electronic Government: First International Conference, EGOV 2002, Aix-en Google Boeken.
Abstract activities AEQUITAS agencies applications approach architecture authorities Berlin Heidelberg 2002 business processes certificates Citizen Card communication components concept data security database defined democracy digital signature documents domain e-democracy e-Government e-services EGOV Electronic Government electronic service delivery electronic signature enable environment EURO-CITI European European Commission European Union factors FASME functions identified implementation improve information systems infrastructure initiative integration interaction interface Internet intranet involved issues knowledge management legislation Lenk Eds life-event Lithuania LNCS ment Ministry module municipalities one-stop Ontology organisation organizations participation platform political portal problems procedures public administration Public Key Infrastructure public sector public services requirements role server service delivery service providers smart card SmartGov solution specific Springer-Verlag Berlin Heidelberg standard strategy structure technical tion Traunmüller voters voting Web services websites workflow.

Contacteer ons