Zoeken naar radboud universiteit bibliotheek

radboud universiteit bibliotheek
 
Universiteitsbibliotheek hele nacht open tijdens Nacht van de UB Radboud Universiteit.
Donderdag 19 juni is de universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit de hele nacht geopend tijdens de speciale Nacht van de UB. Tijdens deze nacht is er van alles te doen in de UB, variërend van paal en stijldansen tot een rondleiding achter de schermen van de bieb. De Nacht van de UB is een initiatief van de Universitaire Studentenraad, die daarmee aandacht vraagt voor de UB als centrale studie en ontmoetingsplaats op de campus. Ruimere openingstijden horen daarbij, vindt de raad en door een keer per jaar de bibliotheek de hele nacht open te houden, vestigen zij en de UB zelf de aandacht op die wens.
Google's
Radboud Universiteit Bibliotheek, Nijmegen KlokGroep.
De uitdaging van dit project zit hem onder andere in het beperken van de geluidsoverlast na 0900: uur Na de tentamenperiode zal het gemakkelijker zijn, dan is het naar verwachting minder druk is. De bibliotheek van de universiteit blijft tijdens de werkzaamheden in gebruik. Radboud Universiteit: Universitair Vastgoed Bedrijf, afdeling Projecten Architect.
amsterdam boxspring
Home UB-gids Rechtsgeleerdheid LibGuides at Radboud University.
zaterdag: 9.00 20.00u. zondag: 12.00 17.00u. Gewijzigde openingstijden in de vakantieperiode en rond feestdagen in 2018. Dag na Hemelvaart. De bibliotheek is weer geopend op woensdag 2 januari 2019. Op dagen van algemene sluiting. De bibliotheek is geopend tot 19.00u.
taxi arnhem
Home RUQuest LibGuides at Radboud University.
RUQuest gebruik je voor het zoeken naar boeken en tijdschriften die aanwezig zijn bij de bibliotheek van de Radboud Universiteit. Via RUQuest kun je ook digitale boeken en tijdschriften vinden én fulltext artikelen via de online knop. Verder kun je.
tankpas
Home UB-gids Medische Wetenschappen LibGuides at Radboud University.
Openingstijden zomerperiode Ma 17 juli t/m vrij 18 aug: Medische Bibliotheek is open van 9.00-17.30. De Medische Bibliotheek is gesloten op.: 24 31 dec. Helpdesk voor en door studenten. Medische Bibliotheek 1e verd. ma t/m do: 11.0015.00. Like ons op facebook.
betekenis
Universiteitsbibliotheek Faculteit der Letteren.
Radboud Enrichment Programme/HOVO. Studenten Informatiepunt Letteren. Career Service Letteren. Cultuur en Sport. Informatie voor Informatie voor. Terug naar navigatie MENU. Faculteit der Letteren Voorzieningen Universiteitsbibliotheek. Delen op Facebook. Delen op Google. Delen op LinkedIn. Delen op Twitter. Delen op Whatsapp. De Universiteitsbibliotheek Nijmegen UBN zorgt voor de wetenschappelijke informatievoorziening aan medewerkers en studenten van deze universiteit. Naast een uitgebreid digitaal aanbod, dat via de website van de bibliotheek toegankelijk is, beschikt de UBN over zes bibliotheekvestigingen, die vrij toegankelijk zijn voor studie en raadpleging van wetenschappelijke bronnen.
Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit Universiteitsbibliotheek.
Start herplaatsing collectie Centrale Bibliotheek. Bekijk de complete infographic. Web of Science. Kijk ook eens bij. Katholiek Documentatie Centrum. Academisch Schrijfcentrum Nijmegen. Research Information Services Engels. 6500 HA Nijmegen. Bekijk onze Facebook pagina Volg ons op Twitter. 2018 Radboud Universiteit.

Contacteer ons