Meer resultaten voor werken bij radboud universiteit nijmegen

werken bij radboud universiteit nijmegen
 
Alle vacatures aan de Radboud Universiteit Radboud Universiteit.
Radboud Universiteit Werken bij Alle vacatures. Alle vacatures aan de Radboud Universiteit. Sla navigatie over Navigatie. Per faculteit of dienst. Job alert aanmaken. Open sollicitaties/ stages. Vacatures partners Radboud Universiteit. Waarom werken bij de Radboud Universiteit. Terug naar navigatie Navigatie. 6525 XZ Nijmegen.
vacatures ict nijmegen
Radboud Universiteit Nijmegen vacatures De grootste IT-vacaturesite Bonque NL.
Allereerst kent de Radboud Universiteit uitstekende regelingen voor werken in deeltijd, diverse vormen van verlof en flexibele werktijden. In overleg met de direct leidinggevende zijn doorgaans persoonlijke afspraken mogelijk. Bijvoorbeeld over afwijkende werktijden of een dagje thuiswerken. Zo lopen werk en privé bij de Radboud Universiteit vloeiend in elkaar over, uiteraard op de manier die iedere individuele medewerker het beste past. Waar zit de Radboud Universiteit? De Radboud Universiteit vind je op de Comeniuslaan 4; aan de zuidkant van de stad Nijmegen.
SEO
SSGN Organisatie Bijles en huiswerkbegeleiding.
Ook werken wij samen met Bijlesnetwerk Nijmegen. Informeer naar de mogelijkheden. Contactpersoon voor bijles is Norbert van Helvoirt. Studiehulp op school. Huiswerk maken en leren op school, aansluitend aan de lessen. De SSgN werkt hiervoor samen met Bijlesnetwerk Nijmegen. De huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Voor de leerling betekent dit minder stress, meer vrije tijd en vaak betere resultaten. Bijlesnetwerk biedt drie, vier of vijf dagen per week huiswerkbegeleiding op school van 14.00-18.00 uur. Dagen en tijden zijn uiteraard in overleg. De kosten zijn volledig voor de ouders. Aanmelden via e-mail of telefoon zie hiernaast. Meer informatie is te vinden in deze brief. Bijles via Bijlesnetwerk Nijmegen. Bijlesnetwerk Nijmegen verzorgt de jaarlijkse tweedaagse examentraining die in de maand april op school wordt georganiseerd. Daarnaast is het ook mogelijk individuele of groepsbijles aan te vragen op alle niveaus en in alle jaarlagen. De bijlessen worden gegeven door studenten van de Radboud Universiteit en van de lerarenopleiding aan de HAN.
adverteren op google
Werken bij Radboud University Nijmegen Glassdoor.nl.
Anonieme werknemer in Nijmegen. Ik heb via een hogeschool of universiteit gesolliciteerd. De procedure duurde Meer dan 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Radboud University Nijmegen Nijmegen in mei 2012. Duidelijke procedure, het proces ging vrij snel. Ik werd uitgenodigd voor en gesprek en kon de week erna al beginnen. Het belangrijkste was dat ik een opleiding in de juiste richting had, daar hebben ze vooral op geselecteerd. Hoe goed ben je in zelfstandig werken en heb je een voorbeeld?
zinken teil
Radboud Universiteit Nijmegen-vacatures in Nijmegen januari 2019 Indeed.nl.
DCC is also part of the Faculty of Social Sciences, one of the largest faculties at Radboud University in Nijmegen. 23 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Radboud Universiteit Vacatures in Nijmegen. Lees meer over werken bij Radboud Universiteit.
Hema online
Opleidingscoördinator Vacatures Vacatures.nl.
19 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Den Haag. Assistent opleidingscoördinator Scheikunde 08, fte. Universiteit Utrecht Utrecht. Als assistent opleidingscoördinator bent u verantwoordelijk voor: het ondersteunen van de opleidingscoördinatoren en onderwijscommissies bij het uitvoeren van hun. 22 dagen geleden meer.
Business Post
Radboud Universiteit ontvangt ION-keurmerk WerkBedrijf Rijk van Nijmegen.
Wilma de Koning, lid college van bestuur, ontving tijdens de bijeenkomst Participatiewet het ION-keurmerk uit handen van ION-bestuurslid Henny van Benthem. Van Benthem: Op" dit moment werken er ongeveer 20 mensen via WerkBedrijf bij de Radboud Universiteit. Het gaat daarbij om een grote diversiteit aan functies, zoals servicedeskmedewerker, programmeur, archiefmedewerker en facilitair medewerker. Centraal staat dat Radboud Universiteit hen kansen gunt en hun rol als inclusieve organisatie heel serieus neemt. Deze bijeenkomst over de participatiewet is daar een mooi voorbeeld van." De Radboud Universiteit is een internationaal georiënteerde universiteit die tegelijk geworteld wil zijn in de lokale gemeenschap. De Koning: Scholing en ontwikkeling zijn een uitstekend middel voor emancipatie. Bovendien is inclusiviteit verrijkend voor onderwijs en onderzoek. Wij willen uiteenlopende talenten opnemen, zonder en met arbeidsbeperking. Daarvoor werken we samen, ook met WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en UWV.
vouwgordijnen
Vacatures Nijmegen, werk vind je op Olympia.nl.
Ben je op zoek naar een geschikte openstaande vacature? Nijmegen is de stad bij uitstek! De Radboud Universiteit trekt jaarlijks duizenden studenten die zorgen voor gezelligheid en een gezonde economie, maar ook voor banen en onder andere het Universitair Medisch Centrum St Radboud heeft altijd wel functies in de zorg beschikbaar. Gelegen aan rivier de Waal kan er. in de zomer genoten worden van het uitzicht op één van de terrasjes aan de Waalkade, maar ook zwemmen en lekker relaxen op één van de strandjes behoort tot de mogelijkheden. In de binnenstad is een gevarieerd winkelaanbod te vinden en ook lunchrooms en restaurants zijn in grote getale aanwezig. Met bezienswaardigheden als het Stadhuis, de Sint-Stevenskerk, het Hunnerpark met haar Belvédère en de Waag op de Grote Markt verveel je je nooit. Ook de verschillende musea als het Anatomisch museum, muZIEm en Velorama zijn zeker een bezoekje waard. Logischerwijs bezoeken heel wat toeristen de stad, wat mede komt door haar ligging vlakbij de Duitse grens. Kortom, werken in het ongedwongen en gemoedelijke Nijmegen is puur genieten!
Hypothecaire
Radboudumc Mindfulness Radboudumc Centrum voor Mindfulness.
024 36 68 456 algemeen. 024 36 14 608 patiëntenzorg. In week 2 van het nieuwe jaar is het artikel Aandacht voor het hier en nu verschenen in Elsevier Weekblad. De popu https//t.co/51SeWucfti: 12 days ago. Félix Compen bij dr.
WBSO

Contacteer ons