Meer resultaten voor open dag nijmegen radboud

open dag nijmegen radboud
 
Open dagen universiteiten.
Open dag TU/e, Bezoek de TU/e en proef de sfeer! 30-03-2019 Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens de Open dag kom je alles te weten over het universitaire bacheloronderwijs in Nijmegen. Verder kun je de sfeer op de campus proeven en heb je alle gelegenheid om met studenten, docenten en studievoorlichters te praten.
paro rotterdam
Kom langs! Radboud Universiteit.
Als je wilt weten welke opleidingen je in Nijmegen kunt doen, kom dan naar de Bachelor Open dag van de Radboud Universiteit. Je maakt die avond of dag kennis met onze opleidingen en krijgt een indruk van de sfeer op de campus.
stelvoeten
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
gordijnrails bocht
Radboud Universiteit Nijmegen Deeltijdopleidingen.
Radboud Universiteit Nijmegen heeft nog geen open dagen of avonden ingegeven. Schrijf je niet in zonder zelf te kijken bij Radboud Universiteit Nijmegen aan de Houtlaan 4 of op een andere locatie in Nijmegen. Vaak zijn er speciale deeltijd informatieavonden en soms zelfs voor duale opleidingen. Proef de sfeer en stel kritische vragen tijdens zo'n' dag of avond aan studenten en docenten.
haar transplantatie
Energie van uw betrouwbare energieleverancier Essent.
Een Smart Home kan natuurlijk niet zonder een slimme thermostaat en verlichting. U ziet ze in steeds meer huizen. Logisch, want de slimme thermostaten en lampen van nu zijn betaalbaar én supersimpel te bedienen. Gemakkelijk en het bespaart ook nog eens energie.
accountants
Uw energieleverancier voor stroom gas Altijd Nuon.
Want alleen dan kunnen we begrijpen wat u van ons nodig hebt en slimme oplossingen bedenken, waarmee we samen verder komen. Zo waarderen we klanten die bij ons blijven. Bijvoorbeeld met een gratis slimme thermostaat als u nu kiest voor duurzame energie.
zink deklijst
Open dag Radboud Universiteit Nijmegen Studentenstad.
Radboud Universiteit Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen. 25 mrt 2017. Open dag 25 maart 2017. Drie keer per jaar organiseren we op de campus een Open dag. De eerstvolgende mogelijkheid is op zaterdag 25 maart 2017. Tijdens de Open dag kun je je goed oriënteren op een universitaire opleiding; je komt alles te weten over het bacheloronderwijs in Nijmegen.
Doornroosje.
open 2000: / start 2030.: open 2100: / start 2200.: Amorphis Soilwork Jinjer Nailed to Obscurity. open 1700: / start 1740.: Handsome Poets Orange Skyline. open 1930: / start 2015.: Canshaker Pi The Mighty Breaks. open 2100: / start 2200.:
Omroep Gelderland.
15 januari 2019, 0630: uur. Actievoerders de straat op in Nijmegen: internationale aftrap Earth Strike. De wereldwijde temperatuurverhoging onder de 15, graden houden tot 2030. 14 januari 2019, 2200: uur. VIDEO: Eerste asielzoekers Apeldoorn komen aan en krijgen warm welkom.

Contacteer ons