Resultaten voor radboud student portal

radboud student portal
 
Medewerkers Inloggen Radboudumc.
Als medewerker van Radboudumc kun je hier toegang krijgen tot je rooster. Wilt je informatie over een thuiswerkomgeving met toegang tot de netwerkschijven? Dan kun je contact opnemen met de Servicedesk ICT. 024 361 50 71. Het menu Sluiten Open het Menu. Open mijn Radboud.
wasmand deksel
Studentenportal in een nieuw jasje.
Informatie die eerst op het eerste tabblad stond, zoals de beschikbaarheid van computers in de UB en de nieuwsberichten van ANS en Vox, zijn verplaatst naar het tweede tabblad met de naam Radboud Algemeen. Ook kan je er terecht voor meer algemene informatie over ICT-voorzieningen, de menu's' van de Refter of Het Gerecht en nieuwtjes van de RU zelf. Overigens gelden de veranderingen niet voor alle faculteiten. Bij de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen staat bijvoorbeeld de nieuwsfeed van ANS en Vox nog wel op het eerste tabblad. Terug naar het oude. Met de aanpassingen aan de studentenportal hoopt de RU tegemoet te komen aan de wens van de student om sneller toegang te krijgen tot de informatie waar de student behoefte aan heeft. Mocht je meer behoefte hebben aan de oude vormgeving van de RU-portal, omdat je bijvoorbeeld liever de nieuwsberichten van ANS op je eerste tabblad wil hebben, dan kan je in de rechter bovenhoek bij Mijn Sites de oude Student Portal aanklikken.
zoekmachine optimalisatie bureau
Gebruik jij ze al: de Radboud portal Student App? Kijk hoe ze jou als student verder helpen. YouTube.
Gebruik jij ze al: de Radboud portal Student App? Kijk hoe ze jou als student verder helpen. Unsubscribe from Radboud University? Subscribe Subscribed Unsubscribe 1.1K. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist.
orthodontie
Studenten Radboudumc.
Wil jij ontdekken wat de taken en verantwoordelijkheden van de verschillende zorgprofessionals zijn en ervaren hoe het er op de werkvloer echt aan toe gaat? Het menu Sluiten Open het Menu. Open mijn Radboud. Heeft u deze button al gezien?
VPN's
Studentenportal Radboudumc.
Studentenportal Radboud universiteit. De studentenportal is je start en verzamelpunt als het gaat om jouw studie. Het portal ofwel het RU-portaal is een werkomgeving waarin je als student via één keer inloggen zoveel mogelijk belangrijke studietoepassingen en informatie binnen handbereik hebt.
dating app

Contacteer ons