Op zoek naar radboud universiteit portal?

radboud universiteit portal
 
Radboud Universiteit Nijmegen Maritiem Portal.
Oude Maritieme Geschiedenis der Nederlanden. Het Maritiem Portal. Ontstaan en ambities. Governance en redactie. Tag: Radboud Universiteit Nijmegen. Database Zeelieden en krediet in de 19e eeuw DANS. Deze database bevat gegevens over de leningen die zeevarenden in de periode 1836-1840 aangingen bij winkeliers en logementhouders in de haven waar hun reis begon.
Spoelstra
Studentenportal in een nieuw jasje.
Mocht je meer behoefte hebben aan de oude vormgeving van de RU-portal, omdat je bijvoorbeeld liever de nieuwsberichten van ANS op je eerste tabblad wil hebben, dan kan je in de rechter bovenhoek bij Mijn Sites de oude Student Portal aanklikken. Als je klachten hebt over de nieuwe portal, dan kan je deze mailen naar portal@ru.nl. Toegegeven, de actie om de nieuwsfeed van ANS op het tweede tabblad te zetten is een slimme zet geweest van de RU. Geen enkele universiteit vindt het leuk om kritiek te krijgen, dus dan kan je de critici maar beter wegmoffelen op een webpagina waar toch bijna geen hond komt. View the discussion thread. blog comments powered by DISQUS back to top. 27 nov 2015. By Tijs Sikma. Studentenportal vanaf zondag responsive. ANS_Online Volgende week is het tijd voor Radboud Open Air en Radboud Rocks.
wasdroger
Medewerkers Inloggen Radboudumc.
Als medewerker van Radboudumc kun je hier toegang krijgen tot je rooster. Wilt je informatie over een thuiswerkomgeving met toegang tot de netwerkschijven? Dan kun je contact opnemen met de Servicedesk ICT. 024 361 50 71. Het menu Sluiten Open het Menu. Open mijn Radboud.
lening
Studentenportal Radboudumc.
Studentenportal Radboud universiteit. De studentenportal is je start en verzamelpunt als het gaat om jouw studie. Het portal ofwel het RU-portaal is een werkomgeving waarin je als student via één keer inloggen zoveel mogelijk belangrijke studietoepassingen en informatie binnen handbereik hebt.
SEO

Contacteer ons