Meer resultaten voor orthopedie radboud ziekenhuis nijmegen

orthopedie radboud ziekenhuis nijmegen
 
orthopedie - Direct afspraak maken?
Een aantal tandartsen komen in het programma aan het woord en geven de kijker een rondleiding door de praktijk. Ook krijgt de kijker een behandeling te zien waarbij digitaal een 3D-kroon wordt vervaardigd en geplaatst bij een patiënt in een zitting.
orthopedie - Direct afspraak maken?
De praktijk is gevestigd op de ideale locatie Waddenweg 309 pand in boerderijstijl in Floriande in Hoofddorp vlakbij de N201, N205. Bent u op zoek naar een tandarts in Floriande, Overbos, Toolenburg, Tudorpark, Nassaupark, Cruquius, Vijfhuizen, Zwaanshoek, Bennebroek, Heemstede en Schalkwijk Haarlem dan bent u bij ons aan het juiste adres.
orthopedie
orthopedie
F.C.E.M. Wijffels.
Opleiding en werkervaring.: Opleiding Heelkunde in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam. Aansluitend orthopedie in het UMC st. Radboud en de Maartenskliniek in Nijmegen. Sinds 1 juli 1993 ingeschreven als orthopedisch chirurg in het specialistenregister.
hotel nijmegen goffertpark
Specialisten Reinaert Kliniek.
de Waal Malefijt, orthopedisch chirurg is 31 jaar verbonden geweest aan het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Hij zette er onder meer de opleiding orthopedie op, de eigen donorbotbank, de gecombineerde polikliniek met neurochirurgie en de spinale piketdiensten. Zijn betrokkenheid bij het vak leidt er ook toe dat Malefijt op vrijwillige basis de clubarts is van Willem II en jaarlijks een paar maanden in Ghana opereert. Vingerhoedt, orthopedisch chirurg studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
Livit orthopedie Nijmegen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Met meer dan 40.000 deelnemers is de Nijmeegse vierdaagse het grootste loopevenement ter wereld. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Nijmegen, die ook te vinden zijn in de rubriek livit orthopedie! Radboud Ziekenhuis Nijmegen. Telefoonnummer Zoeken Nijmegen.
15 orthopeden in Nijmegen.
Radboudumc, hoofdlocatie, Nijmegen. CWZ Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen, Nijmegen. CWZ Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen, Nijmegen. Orthoparc, Kliniek Rozendaal, Rozendaal. CWZ Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen, Nijmegen. CWZ Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen, Nijmegen. CWZ Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen, Nijmegen. CWZ Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen, Nijmegen. Radboudumc, hoofdlocatie, Nijmegen.
Nieuwe Meniscus-prothese: onderzoek bij patienten Orthopedie.
Een goed gesprek met uw behandelaar. Coronavirus: maatregelen van Orthopedie MUMC. Nieuwe Meniscus-prothese: onderzoek bij patienten. Home Volwassenen Knie Nieuwe Meniscus-prothese: onderzoek bij patienten. Op dit moment worden geen nieuwe patiënten meer opgenomen in het onderzoek naar een nieuwe meniscusprothese. Hieronder leest u meer over het onderzoek. In Nijmegen en Maastricht hebben een aantal patiënten de nieuwe prothese gekregen. Er worden pas weer nieuwe patiënten toegelaten tot het onderzoek als de resultaten van deze behandeling op de lange termijn bekend zijn. Orthopedisch chirurg Pieter Emans en collega-kniechirurgen van het MaastrichtUMC werken samen met het Radboud UMC en de Maartenskliniek in Nijmegen in een onderzoek naar een nieuwe meniscusprothese.
Marinus de Kleuver, hoogleraar Orthopedie Radboud Universiteit.
Naast de wervelkolomchirurgie zal de afdeling orthopedie onder zijn leiding de bestaande speerpunten verder uitbouwen. Het betreft de behandeling van botdefecten en botvergroeiingen bij trauma, oncologie en groeistoornissen. Het onderzoek in het Orthopedisch Research Lab onder leiding van prof. Verdonschot sluit aan op deze ontwikkelingen. De Kleuver is een sterk voorstander van samenwerking in een strategisch netwerk, zowel intern, zoals met het Amalia kinderziekenhuis en het Medical Innovation and Technology expert Center MITeC als extern zoals met de Universiteit Twente en de Sint Maartenskliniek. Marinus de Kleuver Son1965, groeide op in Engeland, studeerde Geneeskunde aan de Universiteit Leiden, waar hij in 1990 cum laude zijn artsdiploma behaalde. In 1998 promoveerde hij aan de Radboud Universiteit op het proefschrift Triple osteotomy of the pelvis, onderzoek naar operaties voor de behandeling van heupdysplasie. Zijn proefschrift werd bekroond met de Mathijssenprijs van de Nederlandse Orthopaedische Vereniging, de wetenschappelijke vereniging van orthopedisch chirurgen. De Kleuver volgde zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in het Sint Lucas Ziekenhuis Amsterdam, de Sint Maartenskliniek Nijmegen en het Erie County Medical Centre, Buffalo, VS.

Fragility Fracture Care symposium. Op woensdag 5 november 2014 organiseert de Stichting Fragility Fracture Care van het Reinier de Graaf Ziekenhuis een symposium voor fysiotherapie over de pathologie en behandeling van de fragility fractures. Via het onderstaande formulier kunt u zich inschrijven voor het fysiotherapie symposium over Fragility Fracture Care op woensdag 5 november 2014. Chinese zorgbestuurders op werkbezoek bij orthopedie. 10 september 2014: Een filmpje van een man die zijn rollator aan de kant zet en door de ziekenhuisgang loopt. 2e Rapid Recovery Syymposium. Na een succesvol eerste symposium organiseert de maatschap Orthopedie van het Reinier de Graaf Gasthuis in samenwerking met Biomet Nederland op donderdag 12 juni de 2e editie van het Rapid Recovery symposium. Achemea In Mei 2014 beloont Zorgverzekeraar Achmea het Reinier de Graaf met drie pluscertificaten: voor patiëntervaringen, ouderenzorg en heupvervanging. Europese primeur: nieuwe heup en meteen weer naar huis. April 2014: Een Europese primeur bij de orthopedie in het Reinier de Graaf Gasthuis Delft. Promotie Nina Mathijssen. Op maandag 13 januari 2014 promoveert Nina Mathijssen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen met het proefschrift: Novel perspectives to improve the outcome of bone impaction grafting in revision surgery of total hip arthroplasties.
R.P. Ariës Medisch Spectrum Twente.
Na mijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik mijn vooropleiding chirurgie in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk gedaan, gevolgd door mijn opleiding orthopedie in het Radboud Ziekenhuis en de Sint Maartenskliniek Nijmegen. Na mijn opleiding heb ik kortdurend als chef de clinique in Deventer gewerkt.
Wervelkolomchirurgie Neurochirurgisch Centrum Nijmegen.
Binnen het Radboudumc vindt nu vooral complexere wervelkolomchirurgie plaats in nauwe samenwerking met de afdeling orthopedie. Hier betreft het vooral letsels ten gevolg van een ongeval of door een gezwel. Ook binnen het CWZ en de Sint Maartenskliniek vindt een nauwe samenwerking met de orthopaeden plaats. Binnen de vakgroep neurochirurgie hebben zich met name prof. Delye en dr. Germans zich toegelegd op de complexe wervelkolomchirurgie. Bij de wervelkolomchirurgie in ons centrum worden de nieuwste chirurgische technieken toegepast, waaronder minimaal-invasieve chirurgie voorbeeld microdiscectomie, endoscopie en neuronavigatie. Omdat bij nieuwe technieken het te verwachten voordeel voor de patient ten opzichte van oudere technieken vaak nog niet bewezen is, lopen er in ons centrum diverse onderzoeken, waarbij de nieuwe operatietechniek vergeleken wordt met de gangbare chirurgische techniek meer info. copyright 2018 Neurochirurgisch Centrum Nijmegen.

Contacteer ons