Resultaten voor kasteel radboud

kasteel radboud
 
Kasteel Radboud Medemblik 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Je kunt je kop door het juk steken en je reisgenoten vragen een uitzonderlijke foto te maken. Stel joslet2017 een vraag over Kasteel Radboud. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
psychiaters amsterdam
Kasteel Radboud Medemblik Recensies Bezoekersinformatie WhichMuseum.
Kasteel Radboud in Medemblik. Kasteel Radboud in Medemblik. Kasteel Radboud, Medemblik NL. Kasteel Radboud, Medemblik NL. Kasteel Radboud, Medemblik NL. Het CASTEEL TE MEDEMLECK. Kasteel Radboud: inwendig Ridderzaal. Kasteel Radboud: inwendig Ridderzaal. Kasteel Radboud: exterieur west muur middentoren. Kasteel Radboud: consolle.
gratis dating sites
Kasteel Radboud Medemblik Nederland. Informatie Reviews Kasteel Radboud Zoover.
Kasteel Radboud scoort een 76, uit 10, op basis van 10 reviews. Wil je weten wat anderen vonden van Kasteel Radboud in Medemblik? Op deze pagina lees je reviews van Kasteel Radboud. Je kunt 1 vakantiefoto van Kasteel Radboud bekijken.
amerikaanse koelkast
Kasteel Radboud in Medemblik Eet.nu.
Bij de entree van Kasteel Radboud bevindt zich een parkeerplaats voor ca. Voor meer parkeerplaatsen verwijzen wij naar het Regattacentrum ca. Kasteel Radboud is te bereiken met bus 139 vanuit Hoorn. Na het verlaten van de bushalte is er nog een wandeling van ca.
artiest boeken
Middeleeuwse dwangburchten van West-Friesland en Alkmaar Een bezoek aan kasteel Radboud.
Ook voor kinderen is een bezoek de moeite waard. Zij kunnen met behulp van een speurtocht het kasteel ontdekken en zich verbazen over hoe de mensen in de Middeleeuwen in een kasteel leefden. Link voor meer inlichtingen naar www.kasteelradboud.nl. Foto-album van Kasteel Radboud.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Kasteel Radboud, Medemblik.
Kasteel Radboud, Medemblik. Volgens een legende, opgetekend in de Divisiekroniek van Cornelis Aurelius had de Friese Koning Radboud rond 700 in Medemblik zijn koninklijke domicilie. Dit verhaal is blijkbaar zo verweven met de historie dat het kasteel van Medemblik in de volksmond nog altijd de naam Kasteel Radboud draagt.
Kasteel Radboud DagjeWeg.NL.
Het Kasteel Radboud is een dertiende-eeuws kasteel van Floris de Vijfde en beschikt over een collectie van voorwerpen en historie van het gebouw. Het kasteel is de enige overgebleven West-Friese dwangburcht. In het Kasteel Radboud duik je in de middeleeuwen.
Bezoekersinformatie voor het Kasteel Radboud in Medemblik.
Recensie voor museum Kasteel Radboud. Fijn dat u een recensie voor dit museum wilt geven. Geef hier uw mening en uw naam mag ook een alias zijn als u dat liever wilt. Het kan handig zijn om ook uw email te geven als we nog even over uw recensie willen overleggen, maar het is niet verplicht.

Contacteer ons