Resultaten voor kasteel radboud

kasteel radboud
 
Museumgids Nederland Kasteel Radboud Medemblik.
Zoeken naar een museum in Nederland. Op zoek naar een inspirerend, ontspannend of leuk museum? U vindt het op Museumgids Nederland, de grootste museumgids van Nederland! Beeldende kunst Archeologie/historie Cultuurhistorie Natuurhistorie Transport/technisch Volkenkunde Maritiem. Kasteel Radboud Medemblik. 1671 HM Medemblik.
radboud ziekenhuis nijmegen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
seo specialist
Museumkaart schatkamerdetail.
Kasteel Radboud MEDEMBLIK. Het 13e-eeuwse Kasteel Radboud is de enig overgebleven Westfriese dwangburcht van Floris de Vijfde. Bezoekers werpen hier een blik in de Middeleeuwen. In Kasteel Radboud is een bescheiden collectie gehuisvest van voorwerpen die de historie van het gebouw illustreren.
assessment test gratis
Kasteel Radboud Medemblik.
Kasteel Radboud Medemblik. Kasteel Radboud Medemblik agenda. Kasteel Radboud Medemblik Agenda! Kasteelpieten op Kasteel Rad. Wil jij Sinterklaas zelf feliciteren? Dat kan 23, 24 en 30 november én 1 december in Kasteel Radboud. Van 23 november 2019 tot 24 november 2019.
bedrukte zonnebrillen
Ridder feestje! Kasteel Radboud Kidsproof Kop van Noord-Holland.
Op Kasteel Radboud in Medemblik kun je jouw verjaardagsfeestje vieren! Je kunt dan verkleed als ridder of jonkvrouw een speurtocht doen door het kasteel samen met je ouders of begeleiders. Met de antwoorden van de speurtocht kun je de code vinden waarmee je de schatkist kunt kraken.
boomstamtafel
Middeleeuwse dwangburchten van West-Friesland en Alkmaar Een bezoek aan kasteel Radboud.
Kasteel Radboud in Medemblik. Foto's: Ben Dijkhuis. Van een reeks burchten die in de 13 e eeuw door graaf Floris V zijn neergezet om de Westfriezen in bedwang te houden, is Kasteel Radboud het enige slot, dat nog overeind staat.
laagste rente persoonlijke lening
Kasteel Radboud in Medemblik Eet.nu.
Bij de entree van Kasteel Radboud bevindt zich een parkeerplaats voor ca. Voor meer parkeerplaatsen verwijzen wij naar het Regattacentrum ca. Kasteel Radboud is te bereiken met bus 139 vanuit Hoorn. Na het verlaten van de bushalte is er nog een wandeling van ca.
grafisch webdesign
Kasteel Medemblik of kasteel Radboud.
Kasteel Medemblik kasteel Radboud, in: Kastelen in Nederland, Borgen, havezaten, ridderhofsteden, staten en stinsen enz, ANWB, 11e druk, 1973. Medemblik, in: Mr. Groesbeek, Middeleeuwse kastelen van Noord-Holland, hun bewoners en bewogen geschiedenis, Rijswijk, 1981. Lees verder over kastelen: meer kasteelinformatie. Kasteel Radboud in Medemblik Dossier.
Uw Vbo Makelaar
Kasteel Radboud.
In het 13e eeuwse kasteel is een bescheiden collectie gehuisvest van voorwerpen die de historie van het gebouw illustreren. Daarnaast is er een vaste tentoonstelling die inzicht biedt in het dagelijks leven in de Middeleeuwen.Het kasteel is prachtig gelegen aan de kust van de voormalige Zuiderzee.
zakelijke rekening ing

Contacteer ons